SystrarnaBlom_GRÅ_72DPI_HEM

Vill du öka dina chanser till en bra försäljning?

Vi hjälper dig att inreda ditt boende inför försäljning, för oss är det viktigt att skapa en attraktiv och trivsam känsla som lockar många potentiella köpare.

Det startar med ett hembesök där vi går igenom vad som kan förbättras, och vad vi kan hjälpa till med för att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning.
Vi återkommer med ett prisförslag via mail.
Kommer vi överens så kommer vi en eller ett par dagar innan fotografering och möblerar upp, inredningen står kvar tills kontrakt är skrivet dock max i fyra veckor efter det tillkommer en ytterligare avgift.
Vi kommer även en gång innan visning och tittar till och byter ut växter och grönt.
 

Våra tjänster

Helstyling     Möblering och inredning av en tom bostad, innebär att vi skapar ett helt hem utifrån bostadens stil och karaktär. Vid denna tjänst tar vi med all inredning som behövs för att skapa ett attraktivt hem.

Halvstyling    Vi kompletterar och byter ut en del av dina befintliga möbler, där vi har med oss inredningsdetaljer så som belysning, sängtextilier, garsdiner, krukväxter, tavlor mm.

Lightstyling    Vi inreder med era möbler som bas och tar med oss inredningsdetaljer som kuddar, textilier, tavlor och växter.