top of page

Öka dina chanser till en lyckad försäljning. Vi hjälper er att göra er lägenhet redo för marknaden. Välj mellan tre olika alternativ, helstyling, halvstyling eller lightstyling.

Boka in ett möte så kommer vi till er och berättar vad vi kan hjälpa er med, vi inreder en eller ett par dagar innan foto, vi kommer ytterligare en gång innan visning för att kolla till och byta ut växter så att allt ska vara toppfräscht inför visning. Möbleringen står i max 4 veckor, behövs det längre tid så tillkommer en ytterligare avgift.

Helstyling    

 

Möblering och inredning av en tom bostad, innebär att vi skapar ett helt hem utifrån bostadens stil och karaktär. Vid denna tjänst tar vi med all inredning till alla rum i hemmet, allt som behövs för att skapa ett attraktivt hem som kan tilltala många spekulanter.

 

 

 

Halvstyling    

 

Vi kompletterar och byter ut en del av de befintliga möblerna, vi har med oss inredningsdetaljer så som belysning, mindre möbler, sängtextilier, gardiner, krukväxter, tavlor mm.

Lightstyling   

 

Vi inreder med era möbler som bas och tar med oss inredningsdetaljer som kuddar, textilier, tavlor och växter.

Några Omdömen för Systrarna Blom AB

Ni hittar fler på

https://www.houzz.se/pro/systrarnablom/__public

 

Catrin Rolf

Relation: Kund

Projektdatum: oktober 2020

Tack för det fina resultatet i pappas hus. Ni lyfte verkligen fram nya kvaliteter som vi aldrig skulle ha tänkt på i ett hus vi bott i hela uppväxten och gjorde en fin styling som inte var för slätstruken, ljus och fräsch mitt i allt 70-tal. Ni gjorde jobbet med stor respekt och humor för pappa som skulle bo i stylingen i en månad -vem vill inte ha en svart panter i hallen ;-) Det blev en spännande budgivning och vi är övertygade om att stylingen bidrog. Såhär i efterhand kommer jag inte ihåg hur jag hittade just er , men jag kommer absolut att rekommendera er till alla jag känner . Trevlig helg ! 

16 oktober 2020 

Anna Rosling Rönnlund

Relation: Kund

Projektdatum: oktober 2020

Systrarna Blom stylade min lägenhet inför försäljning. Det blev fantastiskt fint och de var trevliga och enkla att samarbeta med. Jag skulle verkligen rekommendera de. 

7 oktober 2020 

Jonny Laitiainen

Relation: Kund

Projektdatum: maj 2020

Projektets prisgrupp: 5 000–50 000 SEK

Jag fick genom min mäklare äran att få anlita dessa superduktiga systrarna Blom, som gjorde min lägenhetsaffären enkel, genom sitt fantastiska sätt att inreda. Genom att få det både stiligt och hemtrevligt, med en fantastisk touch för det där lilla extra. Bara positivt och proffsigt rakt igenom hela resan. Kan starkt rekommendera dessa systrar, dem vet vad dem gör. Mvh/Jonny 

12 maj 2020 

bottom of page